بذر سیب زمینی بنفش نیز فروشش توسط طالبان در افغانستان ممنوع اعلام شد

استخراج و شناسایی پلی فنول ها غلظت ترکیبات فنلی با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اندازه گیری شد که قبلاً با جزئیات توسط Kazimierczak و همکارانش شرح داده شد.

به طور خلاصه 0.100 میلی گرم از نمونه بذر سیب زمینی بنفش منجمد خشک شده با متانول و آب خالص دیونیزه (5 میلی لیتر، 80:20 v/v ) استخراج شد.

در مرحله بعد، نمونه ها بر روی ورتکس (کول-پارمر، آلمان) مخلوط و در حمام آب سرد فراصوت (0 o C، 10 دقیقه، 5.5 کیلوهرتز) استخراج شدند. پس از استخراج، نمونه ها سانتریفیوژ شدند (6000 دور در دقیقه، 10 دقیقه، دمای 0 درجه سانتی گراد)

سپس، 900 میکرولیتر مایع رویی به داخل ویال HPLC، و 100 میکرولیتر به ستون HPLC (Phenomenex، Fusion-80A، C-18، شکل عملی 4 میکرومتر، 4.6 x 250 میلی‌متر، Shim-Pol، لهستان) تزریق شد.

ترکیبات فنلی بر اساس استانداردها ( شکل S1 و S2 مواد تکمیلی ) و زمان ماند آنها شناسایی شد.

بذر

طول موج های مورد استفاده به شرح زیر بود: 250 نانومتر برای اسیدهای فنولیک (گالیک، کلروژنیک، کافئیک، p- کوماریک)، 370 نانومتر برای فلاونوئیدها (کوئرستین-3- O- روتینوزید، کورستین-3- O- گلوکوزید ، کوئرستین).

زمان تجزیه و تحلیل 38 دقیقه نتایج در میلی گرم 100 گرم در 1 FM بیان شد.

استخراج و شناسایی آنتوسیانین ها آنتوسیانین ها با روش HPLC مطابق پروتکلی که قبلا توسط رودریگز سائونا و همکارانش توضیح داده شده بود اندازه گیری شد.

به طور خلاصه، مایع رویی حاصل از تجزیه و تحلیل ترکیبات فنلی با 10M HCl (اسید کلریدریک؛ 2.5 میلی لیتر)، و متانول 100٪ خالص (5 میلی لیتر) مخلوط شد.

نمونه ها در مکان سرد (5 درجه سانتی گراد، زمان 10 دقیقه) استخراج و به آرامی مخلوط شدند.

سپس 1 میلی‌لیتر عصاره به ویال HPLC منتقل و 100 میکرولیتر به ستون تحلیلی تزریق شد. آنالیز با طول موج 530 نانومتر انجام شد و زمان آنالیز 18 دقیقه بود.

آنتوسیانین ها ( pelargonidin-3,5-di- O -glucoside, peonidin-3,5-di- O -glucoside, petunin-3,5-di- O-گلوکوزید) بر اساس استانداردهای شیمیایی خالص و زمان ماند آنها شناسایی شدند (کروماتوگرام ها را در شکل های S1 و S2 و شکل های S3-S5 را در مواد تکمیلی ببینید).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.